Евакуатор для мікроавтобусів (бусів) у Львові, евакуація в найкоротший час

Евакуатор для мікроавтобусів (бусів) у Львові, евакуація в найкоротший час

Евакуація мікроавтобуса в складних умовах щільного міського потоку - ювелірна робота, що вимагає великого досвіду в завантаженні і перевезенні.

.

Автопоміч потрібна не тільки легковим автомобілям, а й мікроавтобусам. Евакуатор для мікроавтобусів по типу Sprinter, Crafter, LT чи Газель повинен володіти дещо більшою вантажопідйомністю, а саме - до 5 тонн. Також евакуатор обладнаний більш потужною лебідкою. Евакуація мікроавтобусів виконується за тим же принципом, що і евакуація легкових авто: евакуатор прибуває в потрібне місце, акуратно завантажує мікроавтобус, фіксуючи його на платформі, для уникнення скочування, а потім доставляє в призначений пункт.

Евакуатор для мікроавтобусів може бути обладнаний зсувною платформою, маніпулятором або ж забезпечувати тільки часткове навантаження. У будь-якому випадку гарантується міцна фіксація пошкодженого буса, а також відсутність додаткових ушкоджень на ньому після евакуації.

Вартість транспортування мікроавтобуса перевищує вартість аналогічних послуг для легкового автомобіля. Це обумовлено тим, що для перевезення мікроавтобуса потрібно більш потужна технічна база самого евакуатора. Потрібно більш міцні троси для фіксації, більша кількість палива, більш міцна платформа.

Евакуація мікроавтобусів у Львові нашою компанією має такі особливості:

Можливість навантаження ТЗ в будь-якому технічному стані, в тому числі при значних пошкодженнях ходової при ДТП. При несправній трансмісії, ходової використовуються підкатні візки (окремий тариф).

Транспортування по Львову в вказане вами місце. Ви можете замовити евакуацію мікроавтобуса до автопарку, стоянки, майстерні, а можете вибрати транспортування до нашої спеціалізованої СТО для діагностики несправностей і ремонту.

Відшкодування витрат на евакуацію. Для отримання страхових виплат ми надаємо нашим клієнтам всю необхідну документацію після завершення евакуації ТЗ.

При аварії з участю легкових автомобілів бувають випадки, коли водій самостійно може доставити пошкоджену машину до необхідного місця. З мікроавтобусами такі випадки велика рідкість, найчастіше без застосування професійних навичок евакуації не обійтися. Раптова несправність або аварія можуть трапитися навіть з самим досвідченим водієм. Тому ми завжди знаходимося в бойовій готовності, здатні оперативно виїхати до призначеного місця і транспортувати ваш мікроавтобус в вказане місце швидко і без пошкоджень.

При виклику команди евакуації докладно розкажіть про те, що саме трапилося: чи це було ДТП, де знаходиться автомобіль, якого його стан. Ця інформація допоможе працівникам заздалегідь приготуватися конкретно для вашого випадку, а також максимально заощадить час, так як не доведеться приймати рішення на місці аварії і по прибуттю на місце вже буде розроблений план дій.

Перевезення мікроавтобусів по Львову, області, Україні


Але дуже часто трапляється так, що необхідну модель мікроавтобуса неможливо купити в своєму регіоні і навіть в країні. В цьому випадку його доводиться замовляти в сусідніх державах. При цьому про доставку товару доведеться потурбуватися самостійно.

Спершу плануємо доставку

Незважаючи на те що основні траси на території України останнім часом стали виглядати не набагато краще, особливо хорошими дороги точно не назвеш, і переганяти по ним абсолютно новий мікроавтобус захоче не кожен. Саме тому краще всього скористатися послугами евакуатора для доставки.

Для перевезення по Україні може використовуватися евакуатор, тягач, буксир, інша техніка. Залежно від розмірів, спеціальна платформа може вміщати від одного до декількох мікроавтобусів. З огляду на, що більшість мають невеликі габарити і досить малу вагу, особливих вимог по вантажопідйомності буксира дотримуватися не потрібно. А ось правилам перевезення слід приділити особливу увагу, так як в різних країнах вони можуть бути абсолютно різними.

Як знайти фахівця

Перевезення мікроавтобусів можна виконати самостійно при наявності власного тягача або буксира. Якщо їх немає, то варто скористатися допомогою фахівців. Різні компанії виконують перевезення спецтранспорту та автобусів по всій території України. Вам буде потрібно лише вибрати компанію, яка зможе виконати всі акуратно і в найбільш зручні для вас терміни. При виборі фахівця варто звернути увагу на такі фактори:

  • Наявність відповідного транспорту.
  • Досвід і кваліфікація фахівців.
  • Рекомендації клієнтів.
  • Персональний підхід до кожного клієнта.

Також варто звернути увагу на підготовку документів для перевезення. У разі якщо з паперами виникнуть проблеми на одній з кордонів, час на перевезення мікроавтобуса може сильно збільшитися. Чи не менше уваги потребують і складання маршруту.

При складанні плану руху варто враховувати, що далеко не по всіх дорогах зможе пройти такий транспорт. Буксир з причепом таким як трал не зможе проїжджати через населені пункти, під мостами і в тунелях. Все це неодмінно позначиться на вартості послуг, так як довжина шляху буде дещо збільшена в порівнянні зі стандартною відстанню між двома пунктами.

Завдяки використанню різних пристосувань (лебідок, подкатних візків, різних блоків) і наявності досвіду наших водіїв можлива евакуація мікроавтобусів в будь-яких ситуаціях.

З причепом таким як трал не зможе проїжджати через населені пункти, під мостами і в тунелях. Все це неодмінно позначиться на вартості послуг, так як довжина шляху буде дещо збільшена в порівнянні зі стандартною відстанню між двома пунктами.

 

Завдяки використанню різних пристосувань (лебідок, підкатних візків, різних блоків) і наявності досвіду наших водіїв можлива евакуація мікроавтобусів в будь-яких ситуаціях. Дзвоніть